Korzystanie z witryny meridium-tlumaczenia.com.pl oznacza zgode na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre moga byc juz zapisane w folderze przegladarki. Jeżeli nie zgadzacie się Państwo na umieszczanie ciasteczek na swoim komputerze, musicie wyłączyć obsługę ciastek w swojej przeglądarce.
Akceptuje Polityke plików cookies (Nie pokazuj mi wiecej tego powiadomienia).

Poufność i ochrona danych

- polityka prywatności

tumaczenia - ochrona danych

Poufność i Ochrona danych osobowych.

Wstęp

Polityka prywatności wdrożona w firmie "MERIDIUM" Małgorzata Uryga dotyczy wszelkich danych osobowych, oraz danych o charakterze prywatnym, które mogą być przetwarzane za pośrednictwem serwisu internetowego www.meridium-tlumaczenia.com.pl. Powstała ona, ponieważ prywatność Państwa danych jest dla nas niezmiernie ważna i na jej podstawie dokładamy wszelkich starańby były one bezpieczne w każdym momencie.

Przetwarzanie danych osobowych

Administratorem danych osobowych jest "MERIDIUM" Małgorzata Uryga, ul.Zgrzebnika 19, 43-200 Pszczyna (dalej: Meridium). Dane gromadzimy i przetwarzamy wyłącznie w celu realizacji zamówień, nie są wykorzystywane do działań marketingowych, nigdy nie były i nie będą udostępniane, w tym odsprzedawane innym podmiotom np. w celu przesyłania materiałów marketingowych osób trzecich. Meridium może powierzać przetwarzanie danych osobowych podmiotom współpracującym z nią, w zakresie niezbędnym dla realizacji zamówienia np. w celu dostarczania przesyłek lub wykonania tłumaczenia. Dane gromadzone i przetwarzane są wyłącznie w celu prawidłowej realizacji zamówionych usług. Meridium przetwarza następujące dane osobowe: Imię, Nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail, numer telefonu. Meridium przetwarza dane osobowe stosując się przy tym do zapisów Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Stosujemy wymagane przez przepisy prawa polskiego środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych i zabezpieczenie danych osobowych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przejęciem przez osoby nieuprawnione, przetwarzaniem z naruszeniem przepisów ustawy o ochronie danych osobowych oraz zmianą, utratą lub zniszczeniem. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na przetwarzanie danych osobowych, uniemożliwia zrealizowanie transakcji, dostarczenie zamówionych usług oraz jakąkolwiek komunikację. Każdej osobie przysługuje prawo wglądu do swoich danych, ich poprawiania i zmiany oraz prawo żądania zaprzestania ich przetwarzania.

W przypadku dokumentów tajnych lub o specjalnym znaczeniu dla Klienta, na Państwa życzenie jesteśmy skłonni podpisać klauzulę poufności.